Huisarts Kibbelaar volgt L. de Wolf op

Huisarts Kibbelaar volgt L. de Wolf op

Steinder Huisartsenpraktijk is een voortzetting van Huisartsenpraktijk de Wolf. Vanaf 1 januari. 2022 is drs. Kibbelaar de nieuwe praktijkhouder. 

.
Even voorstellen:
Met veel plezier heb ik per 1 januari 2022 de praktijk van uw huisarts dokter de Wolf overnemen. Ik zal 4 dagen in de week aanwezig zijn. Niet getreurd, dokter de Wolf blijft nog 2 dagen per week in de praktijk werken.
Wie ben ik
Mijn naam is G. A. Kibbelaar. Ik ben geboren op Curaçao en woon al 22 jaar in Nederland. Geneeskunde heb ik gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en ook de opleiding tot huisarts heb ik afgerond in Maastricht. Ik ben getrouwd, we hebben 2 lieve kinderen en wonen in Gronsveld.
.
Huisarts zijn vind ik, naast moeder zijn, één van de mooiste dingen. Het is divers en ieder patiëntcontact is uniek. Samenwerking met de verschillende disciplines is leuk en leerzaam. Mijn doel is om passende zorg te geven aan elke patiënt.
.
Samen met Anke, Marlène, Zoë, Danielle, Milou en drs de Wolf zal ik ervoor zorgen dat u de zorg krijgt die u verdient.

Tot snel op spreekuur.Translate »
Call Now Button