Praktijkinformatie

Stethoscoop in praktijk Kibbelaar

Spreekuren

Heeft u klachten zoals koorts, hoesten, kortademigheid en/of verkoudheid? Kom niet naar de praktijk zonder afspraak, bel met de assistente. Telefoon: +31 46 433 13 82. Voor meer actuele informatie over het corona virus verwijzen wij u naar de site van GGD en RIVM.

Spreekuren

U kunt de assistente dagelijks bellen tussen 08:00 – 12:00 en 15:00 – 17:00. om een afspraak te maken. De balie is tussen 12.00 en 15.00 uur gesloten. Heeft u in die tijd een afspraak dan kunt u aanbellen.

Spoedgevallen

Voor spoed zijn we de gehele dag bereikbaar. Toets 1 bij het keuzemenu.
In de avond- nacht- en weekenduren kunt u contact opnemen met de huisartsenpost tel: 046- 4009925.

Avond-, Nacht- En Weekenddienst (ANW)

In de avond- nacht- en weekenduren kunt u contact opnemen met de huisartsenpost tel: 046- 4009925.

Instrumentaria huisarts

Praktische informatie

De praktijk is gevestigd op dezelfde locatie zoals u gewend was bij dokter De Wolf.

Herhaalmedicatie

Een herhaalrecept is een recept dat door de praktijkassistente wordt gegeven voor een behandeling met geneesmiddelen voor langere tijd, zonder dat de huisarts de patiënt elke keer zelf ziet. Bestelt u vóór 12.00 uur, kunt u na 16.00 uur de volgende dag de medicatie afhalen in de apotheek. Bestelt u na 12.00 uur, liggen de medicijnen een dag later klaar.

Praktijkondersteuning

POH Somatiek
Om de huisartsen te ondersteunen dragen de praktijkondersteuners bij aan de zorg voor patiënten met diabetes, hoge bloeddruk en de kwetsbare ouderen. De praktijkondersteuner werkt onder verantwoordelijkheid van de huisarts en is bevoegd om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen.
.
Onze praktijkondersteuner Danielle Habets is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.
.
POH GGZ
Onze praktijkondersteuner GGZ ondersteunt de huisarts bij begeleiding van patiënten met psychische- en sociale klachten. De praktijkondersteuner GGZ werkt onder verantwoordelijkheid van de huisarts en is specialist in het verlenen van psychische zorg.
Karola Waldt is aanwezig op dinsdag.

Doktersassistente

De assistente heeft tussen 14.00u en 15.00u haar eigen spreekuur. U kunt bij de assistente terecht voor:

   • (herhaal)recepten of vragen hierover;
   • verwijskaarten, machtigingen, brieven en informatiemateriaal;
   • verbanden & wondverzorging;
   • injecties, urine- en/of bloedonderzoek, bloeddrukmeting;
   • gehoortesten, oren uitspuiten, ECG’s, uitstrijkjes en stikstofbehandeling.

Klachtenprocedure

Bespreek uw onvrede met ons!
.
Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit met ons bespreekt. We kunnen het samen proberen op te lossen.
.
De klachtenfunctionaris
.
Vindt u dit lastig of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190. Meer informatie kunt u vinden op www.skge.nl.

Meer informatie? Thuisarts.nl!

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

   • om gezond te blijven;
   • om klachten zelf aan te pakken;
   • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
   • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
   • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
   • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

.
Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

thuisarts

Op reis? Kijk op Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 90 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.reisprik.nl.

reisprik logo
Huisarts Stein bloeddruk meten
Kibbelaar oogtest

Rijbewijskeuring

Indien u een rijbewijskeuring nodig heeft kunt u een afspraak maken met een van de huisartsen in onze praktijk. De keuring wordt uitgevoerd door een andere arts dan uw eigen huisarts.
U dient de voorzijde van het keuringsformulier vooraf in te vullen en te ondertekenen en een urinemonster mee te nemen naar de keuring.
.
De kosten van een rijbewijskeuring zijn € 50,-

HaZo gecertificeerd

Wij zijn een Hazo24 gecertificeerde huisartsenpraktijk. Dit betekent dat wij elke dag bewust bezig zijn met zorg voor de patiënt. Er wordt continue gewerkt aan de kwaliteit van onze zorg. We delen kennis met u en met elkaar en leren samen van fouten.

Hazo24 huisarts Kibbelaar
Translate »
Call Now Button